Paard en inseminatiecentrum

KOEN WIJNDAELE
KOEN WIJNDAELEDierenarts

Dierenarts Koen Wijndaele, oprichter van de praktijk, is afkomstig van Sint-Lievens-Houtem en met onderscheiding afgestudeerd in 2013 te Gent. Als pas afgestudeerde dierenarts werkte Koen 10 jaar in verschillende groepspraktijken waar hij de nodige ervaring opdeed.

Hij specialiseerde zich in 2011 als vakdierenarts paard. Zijn interesse gaat uit naar orthopedie en gynaecologie van het paard. Koen blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door jaarlijks bijscholingen in binnen- en buitenland te volgen.

Daarnaast houdt hij zich bezig met het fokken van springpaarden en mountainbiken. Koen woont boven de praktijk samen met zijn vrouw Claudia en 3 dochters Emma, Kato en Marie.

Huisdieren

ALINE NEUKERMANS
ALINE NEUKERMANSDierenarts

Dierenarts Aline Neukermans is afkomstig uit Aalst en behaalde in 2018 haar master in de diergeneeskunde aan de universiteit van Gent. Nadat zij afstudeerde deed Aline onder zelfstandig statuut enkele vervangingen bij dierenartsen in de buurt. In 2019 startte Aline bij DAP EKWI en legt ze zich als dierenarts toe op de kleine huisdieren, alpaca’s en kleine herkauwers.

Aline blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door jaarlijks bijscholingen in binnen- en buitenland te volgen.

In haar vrije tijd geniet ze samen met haar man Stijn van haar dochtertje Manon.

Informatie

Heeft u een spoedgeval? Bel ons op. Zo kunnen wij u het snelst van dienst zijn.

Wij staan steeds voor u klaar met het nodige advies.